НОВОСТИ
16.04.2021
12 – 16.04.2021 - Свемек учествуваше како изложувач на дигиталното изданиена HANNOVER MESSE

Свемек учествуваше како изложувач на дигиталното изданиена HANNOVER MESSE преку „Mazedonien Gemeinschaftsstand“ Агенцијата за странски инвестиции и промоција на извозотпод мотото „Целиот технолошки свет доаѓа во Хановер“.

На саемот, компаниите имаа можност да закажат состаноци преку Интернет, да учествуваат на Б2Б состаноци, да се поврзат со контакти, да споделуваат дигитални презентации и да учествуваат на форуми на различни теми од областа на технологијата.