УСЛУГИ
глодање
стругање
дупчење
сечење
брусење
+
МАШИНСКИ ПАРК
Предноста на Свемек во однос на останатите се состои од современа машинска технологија со која располага.
+
ПРОИЗВОДИ
Нашата палета се состои од 2 вида на производи, поточно за пневматски и хидраулични склопови. Нивниот број е преку 500 различни видови произведени од алуминиум, челик, ростфрај, пластика и други специјални челици и материјали.
+